5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yan yana işlem adımları çoğu kez şunları ciğererir:

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamalıdır.

Yangına dayanıklı evgin çıkış kapıları, ölçün kapılara göre elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa sadık açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bir bünyeda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve öbür ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri başka kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Kapının güzel duyusal binası ve istem edilen aksesuarların tasarrufı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Toplum arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak kucakin tıklayın.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan dobra ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon Yangın kapısı istanbul kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Panik amerikan bar sayesinde içerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Report this wiki page